Hey, Cupcakes~!

Happiness served in small paper cups.

By: azura naem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Apr-2009 07:02 Email | Share | | Bookmark
Hey,Cupcakes! - Quickie Update

Assalamualaikum, hello everyone!

Tengah berkejaran kat dapur..nak menyiapkan order. Biasalah, weekend panjang ni banyak wedding, bermakna banyakla rezeki pembuat kek, jurugambar, mak andam, tailor, event organizer dan juga caterer. Semoga rezeki Allah bagi tak putus-putus untuk semua, amin..

Di kesempatan ini, nak update tarikh2 yang dah full..tapi sebelum tu, ada satu gambar je nak tunjuk kali ni..



This is the ONLY picture of my cupcake wedding tier..my own wedding,Dec 2008. My official photographer forgot to take pictures of this tier (tapi dah pesan..sedey sgt!) coz he was bz taking our pictures. This picture was taken by my sister, it's her 1st time handling my Lumix FZ18, so the picture quality is not that good..better than to have no picture at all, right?

So to those yang berminat..please email me..to tell you the truth, I think the tier was too simple..yela, kite yang nak kahwin, kite jugak yang tukang buat semuanya..So maybe, insyaAllah kalau ada yang berminat nak tempah, designnya akan lebih menarik dan tertarik.. Sila email saya di azura.mn@gmail.com untuk maklumat lanjut.

Dates Updates :

Quote:


27 - 30 April - FULL.

1 May - FULL

2 - 3 May - CLOSE. Rest Day

9 - 10 May - CLOSE. BOOKED for photography.

14 - 15 May - FULL

28 May - FULL

29 - 30 May - Still AVAILABLE but LIMITED

4 - 8 June - FULL

3 - 6 July - CLOSE. Away for SRIKANDI959 REUNION!

1 - 6 August - CLOSE. Away for vacation and BOOKED for photography.



QuickLinks

How To Order - http://heycupcakes.fotopages.com/?entry=1679960
Menu And Price - http://heycupcakes.fotopages.com/?entry=1680040
Picture Gallery - http://www.flickr.com/photos/heycupcakes/

(there's a lot of INFO links on the left hand side of the page. ada banyak link maklumat tentang cupcakes di bahagian kiri page.boleh lihat di sana yer sebelum nak tanya apa-apa soalan)

Remember, place your order the latest (paling lewat) 1 week earlier..! For large orders, the latest 2 months earlier..THE EARLIER is ALWAYS THE BETTER.

Lotsa Cupcake Love,
Azura Naem
Email : azura.mn@gmail.com
Hotline : 017 - 6646 284
Instant Messenger : rosejeans82@yahoo.com


Sunday, 19-Apr-2009 01:24 Email | Share | | Bookmark
Hey,Cupcakes! - Colours

Assalamualaikum, pleasant day to you all out there!

How's everyone doing? Good?

Hmmm...Lately I've been slow at posting and updating. Why? Unlike most bakers I know, who loves updating their blogs, I don't really know what to write. I used to blog at my personal blog daily, but starting from last year I stopped. It suddenly felt too..personal? Like I don't really want people to know too much information. You get me?

PLUS, I am mighty busy..AND customer asyik ulang order design sama..Taknak la letak gambar sama jer kan?

The first time I saw beautiful cupcakes (that was like 4 or 5 years ago, back when Malaysia tak start lagi the cupcake craze..huh, that's another topic!)..it never occur to me nak kecur air liur ke..rasa macam nak makan ke..rasa sayang nak makan ke..The first thing that went on in my head is "CANTIKNYA!MACAM MANA NAK BUAT TU???"..hence, after scouring..tanpa penat lelah melihat blog2 overseas for cupcakes..(time tu seriously kat Malaysia takde pun orang buat lagi cupcakes ni..yang baru nak start2 pun Wondermilk and KakYong)..barula I dare to bake my 1st cupcakes.

Anyway, let's talk about colours..I just can't make up my mind what kind of colours i LoVe on cupcakes. Sometimes I love pastel colours, but sometimes when i look at bright colourful decorations, I just fall in love all over again

I just get confused sometimes, with orders that asks for certain kind of colours, like maroon, turqoise, fuschia, lavender,lilac..etc2..Because I think that colours like this, are a matter of opinion. Some people say that maroon are more purplish than redish, macam almost warna manggis..ada yang kata merah hati yang gelap with a hint of purple..(which reminds me of a dispute with Hubby..dia ada baju melayu which is obiviously purple..tapi dia kata merah..maroon la kot warnanya)..

And turqoise..is it bluish green..OR greenish blue? Kecut perut la bila dapat order macam ni..sekali tak sama with what the customer have in mind..silap haribulan dia kata dia nak kebiruan..bukan kehijauan..huhuhuh..purple pun susah..so many shades, lilac?lavender?hehehe..pening kepala..

And last but not least..GOLD and SILVER..I can never get the colour gold. When I see other's cakes and cupcakes which they say is GOLD, I would always in my heart terasa macam..it looks BROWN to me. Unless of course if you use gold dust..which is like REALLY expensive. So I always warn my customer, yang nak Gold theme..I am going to do yellow with lots of gold dragees (edible pearls) and silver? Grey la jawabnya.

So, kesimpulannya, it'll be great if you..(if you are a really nitpicky and detailed or OCD person) can give me the correct colour description when you order your cupcakes. Kalau yang terasa nak send colour swabs pun boleh (seriously, ada orang pernah buat).

Here's a picture or two to go with the title "Colours" today :



The Rossettes.



The PolkaDance.
Ok, here are dates updates :

Quote:
20 - 23 April - CLOSE

24 April - FULL! yeay..

25 - 26 April - FULL

27 - 30 April - FULL.

1 May - FULL

2 - 3 May - CLOSE. Rest Day

9 - 10 May - CLOSE. BOOKED for photography.

28 May - FULL

30 May - FULL

4 - 8 June - FULL

3 - 6 July - CLOSE. Away for SRIKANDI959 REUNION!

1 - 6 August - CLOSE. Away for vacation and BOOKED for photography.



QuickLinks

How To Order - http://heycupcakes.fotopages.com/?entry=1679960
Menu And Price - http://heycupcakes.fotopages.com/?entry=1680040
Picture Gallery - http://www.flickr.com/photos/heycupcakes/

(there's a lot of INFO links on the left hand side of the page. ada banyak link maklumat tentang cupcakes di bahagian kiri page.boleh lihat di sana yer sebelum nak tanya apa-apa soalan)

Remember, place your order the latest (paling lewat) 1 week earlier..! For large orders, the latest 2 months earlier..THE EARLIER is ALWAYS THE BETTER.

Lotsa Cupcake Love,
Azura Naem
Email : azura.mn@gmail.com
Hotline : 017 - 6646 284
Instant Messenger : rosejeans82@yahoo.com


Friday, 3-Apr-2009 01:30 Email | Share | | Bookmark
Hey,Cupcakes! - Ahoy there, Pirates!

Assalamualaikum, hello!

Pirates themed Cupcakes.


Your gang of Pirates..
Ada yang senyum..and ada yang masam..garang pun ada gak..hehehe


Pirates kalau tak ada skull flag bukan pirates la kaaann...


Kalau dah jadi Pirates..mesti la pegi cari treasure..
'X' marks the Spot..


Bawah 'X' ada apa?
Ada treasure chest...

Ok, here are dates updates :

Quote:
5 -6 April - CLOSE

7 April - FULL

8 - 10 April - CLOSE

11 April - FULL

12 - 16 April - CLOSE

17 - 19 April - FULL

20 - 23 April - CLOSE

26 April - FULL

27 - 30 April - FULL.

(Kesimpulannya for now dates in April yang AVAILABLE is - 24, 25)

1 May - FULL

2 - 3 May - CLOSE. Rest Day

9 - 10 May - CLOSE. BOOKED for photography.

28 May - FULL

30 May - FULL

3 - 6 July - CLOSE. Away for SRIKANDI959 REUNION!

1 - 6 August - CLOSE. Away for vacation and BOOKED for photography.


QuickLinks

How To Order - http://heycupcakes.fotopages.com/?entry=1679960
Menu And Price - http://heycupcakes.fotopages.com/?entry=1680040
Picture Gallery - http://www.flickr.com/photos/heycupcakes/

(there's a lot of INFO links on the left hand side of the page. ada banyak link maklumat tentang cupcakes di bahagian kiri page.boleh lihat di sana yer sebelum nak tanya apa-apa soalan)

Remember, place your order at least 1 week earlier..! For large orders, at least 2 months earlier..

Lotsa Cupcake Love,
Azura Naem
Email : azura.mn@gmail.com
Hotline : 017 - 6646 284
Instant Messenger : rosejeans82@yahoo.com


Wednesday, 18-Mar-2009 04:45 Email | Share | | Bookmark
Hey,Cupcakes! - IMPORTANT ANNOUNCEMENT

Assalamualaikum, hi..

ANYONE WHO HAS SMS ME THESE PAST FEW DAYS...WHETHER IT'S REGARDING CUPCAKES OR PAYMENTS, PLEASE PLEASE PLEASE SMS ME AGAIN BECAUSE I HAD ACCIDENTALLY ERASED ALL MY INBOX MESSAGES.
I AM VERY SORRY FOR THIS INCONVENIENCES.

KEPADA SESIAPA YANG TELAH MENGHANTAR SMS KEPADA SAYA DALAM MASA 2 3 HARI YANG LEPAS, SAMA ADA MENGENAI CUPCAKES ATAU PEMBAYARAN, TOLONG SMS SEMULA KEPADA SAYA KERANA SAYA DENGAN TIDAK SENGAJA TELAH MEMADAM SEMUA SMS DALAM INBOX.
HARAP MAAF ATAS SEGALA KESULITAN.

P.S-KEPADA PIHAK YANG TELAH HANTAR SMS NAK PROMOTE PASAL BOXES..YANG ADA KASI LINK URL TU PLEASE SMS SEMULA..I AM INTERESTED TO VIEW YOUR PAGE.

QuickLinks

How To Order - http://heycupcakes.fotopages.com/?entry=1679960
Menu And Price - http://heycupcakes.fotopages.com/?entry=1680040
Picture Gallery - http://www.flickr.com/photos/heycupcakes/

(there's a lot of INFO links on the left hand side of the page. ada banyak link maklumat tentang cupcakes di bahagian kiri page.boleh lihat di sana yer sebelum nak tanya apa-apa soalan)

Remember, place your order at least 1 week earlier..! For large orders, at least 2 months earlier..

Lotsa Cupcake Love,
Azura Naem
Email : azura.mn@gmail.com
Hotline : 017 - 6646 284
Instant Messenger : rosejeans82@yahoo.com


Wednesday, 18-Mar-2009 02:59 Email | Share | | Bookmark
Hey,Cupcakes! - Swirly Butterfly and Hearts

Assalamualaikum, hi everyone!

Wow..I can't believe it's been almost a month without an update here..
Anyway I'm just here to update on dates and show a few pictures.

Swirly Butterfly and Hearts Set







Pricing? Please inquire via email at azura.mn@gmail.com

For April I am taking limited orders only cause I ada pet project lain to do within next month..

Quote:
Ok, here are dates updates :

19 - 22 March - FULL

25 - 26 March - FULL

30 - 31 March - CLOSE

1 April - CLOSE

5 -6 April - CLOSE

7 April - FULL

8 - 10 April - CLOSE

12 - 16 April - CLOSE

20 - 23 April - CLOSE

26 April - FULL

27 - 30 April - FULL.

(Kesimpulannya for now dates in April yang AVAILABLE is - 2, 3, 4, 11, 17, 18, 19, 24, 25)

1 May - FULL

2 - 3 May - CLOSE. Rest Day

9 - 10 May - CLOSE. BOOKED for photography.

3 - 6 July - CLOSE. Away for SRIKANDI959 REUNION!

1 - 6 August - CLOSE. Away for vacation and BOOKED for photography.


QuickLinks

How To Order - http://heycupcakes.fotopages.com/?entry=1679960
Menu And Price - http://heycupcakes.fotopages.com/?entry=1680040
Picture Gallery - http://www.flickr.com/photos/heycupcakes/

(there's a lot of INFO links on the left hand side of the page. ada banyak link maklumat tentang cupcakes di bahagian kiri page.boleh lihat di sana yer sebelum nak tanya apa-apa soalan)

Remember, place your order at least 1 week earlier..! For large orders, at least 2 months earlier..

Lotsa Cupcake Love,
Azura Naem
Email : azura.mn@gmail.com
Hotline : 017 - 6646 284
Instant Messenger : rosejeans82@yahoo.com


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net