Hey, Cupcakes~!

Happiness served in small paper cups.

By: azura naem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 5-Jan-2009 09:10 Email | Share | | Bookmark
Hey,Cupcakes! - Happy New Year 2009.

Assalamualaikum..Hello Everyone!

How's the new year been treating you all?
Hope everything is going great..
Got any new year resolution?

Good News for 2009 Bride and Groom
Anyway, ada GOOD NEWS for 2009 Bride and Groom..
FREE CUPCAKES with Wedding Photography Package.
Please consult here for more details :
http://ezwann.fotopages.com
@
contact ezwan @ 017 363 8204

Cupcake Pictures

For the past 2 years, especially last year..there's been a lot plagiarism going on. Macam-macam orang plagiat zaman sekarang ni. Selalunya bahan ilmiah, bahan tulisan..rupa-rupanya gambar cupcakes pun orang curi sekarang ni ye. I've been a victim several times already. I guess it's partly my fault because I never insert any watermark or URL on any of my pictures. This year I will start to do so, so that no one can just easily take my pictures and siap mengaku tu gambar cupcakes dia AND dia yang buat cupcakes tu. Hmmph..benci betul la..Design tak kesah sangat la kalau nak tiru..but I akan lebih menghalalkan kalau dah tiru and siap letak kat internet AND letak credit where credit is due..Maknanya..kalau you are inspired by gambar sesiapa,please give credit to them. At least tuan punya pemerah idea tu tak sia-sia kerja diorang. Kalau tak korang nak tiru lagi takde tempat nak tiru pulak kan? Tapi ni kalau je la kan..Dah ramai sangat cupcakers skang ni, sampai tak ingat dah tengok kat mana..BUT I akan selalu dapat agak la..heheh ye la, air tangan orang kan lain-lain..

Anyway, enjoy some pictures below..

English Roses Theme







For the love of God, I can't remember who ordered these cupcakes. Maybe jugak dah lama gambar ni diperam dalam notebook ni baru tergerak hati nak update. Gommenneee..

SexyLingerie Theme
When this customer asked for something sexy, terus teringat cake book yang pernah browse dua tiga kali kat bookshop. Buku tu tak ingat tajuk apa tapi semua cake dalam buku tu carry SEXY as theme. 18SX gitu. So, inspired by that, I buat la cupcakes untuk customer ni..macam ni..hehe..tak lawa sangat la cause I buat guna buttercream jer..




p/s : these are 25SMALL cupcakes!

Last theme for today is :

Baby Girl Theme :
Customer requested something feminine..then she said it was for a baby bash. Err..So I figured something cross between boleh la kot..Hope it was ok..



DATES UPDATES :

8 January - CLOSE. FULL

9 - 11 January - CLOSE. Outstation.

21 - 24 January - CLOSE. FULL

2 - 7 February - CLOSE. Outstation.

19 - 22 February - CLOSE. FULL

13 - 16 March - CLOSE. Outstation.

9 - 10 May - CLOSE. BOOKED for photography.

6 - 13 August - CLOSE. Outstation.

Remember, place your order at least 1 week earlier..! For large orders, at least 2 months earlier..

Lotsa Cupcake Love,
Azura Naem
Email : azura.mn@gmail.com
Hotline : 017 - 6646 284
Instant Messenger : rosejeans82@yahoo.com


Friday, 26-Dec-2008 04:06 Email | Share | | Bookmark
Hey,Cupcakes! - Merry Christmas 2008!

Assalamualaikum..Hi everyone!

A belated Merry Christmas to all those that celebrate..Didn't take much order for Xmas..Still in the honeymooney phase..lalalala..Here's some picture..





Dates Updates :

3 - 4 January 2009 - CLOSE. FULL

9 - 11 January - CLOSE. Outstation.

21 - 24 January - CLOSE. FULL

2 - 7 February - CLOSE. Outstation.

13 - 16 March - CLOSE. Outstation.

Lotsa Cupcake Love,
Azura Naem
Email : azura.mn@gmail.com
Hotline : 017 - 6646 284
Instant Messenger : rosejeans82@yahoo.com

p.s - Preview of my wedding pics can be seen here --- > http://ezwann.fotopages.com


Wednesday, 24-Dec-2008 07:41 Email | Share | | Bookmark
Hey,Cupcakes - Open for Business NOW!~

Assalamualaikum, hullo everyone!

Been a while, right? Hey,Cupcakes has reopen for orders. Mari orderrr..

Current mood :



Dates Update :

25 December 2008 - CLOSE..Public Holiday ekk..

26 December 2008 - CLOSE. FULL

3 - 4 January 2009 - CLOSE. FULL

9 - 11 January - CLOSE. Outstation.

21 - 24 January - CLOSE. FULL

13 - 16 March - CLOSE. Outstation.

Lotsa Cupcake Love,
Azura Naem
Email : azura.mn@gmail.com
Hotline : 017 - 6646 284
Instant Messenger : rosejeans82@yahoo.com


Friday, 12-Dec-2008 07:25 Email | Share | | Bookmark
Hey,Cupcakes-Currently Close..till 23rd December.

Assalamualaikum, hi everyone.

I think ramai yang tak notice that I've posted that I'm closed currently until 23rd December.
This time round, nak dapat my handphone pun susah. I'm just informing. So, please take note k. I'll try to answer all emails and sms by the 19th.

Thanks everyone. Harap halalkan semua yang terkurang dan terlebih tu. Minta maaf atas semua kesalahan.

Lotsa Cupcake Love,
Azura Naem
Email : azura.mn@gmail.com
Hotline : 017 - 6646 284
Instant Messenger : rosejeans82@yahoo.com


Saturday, 29-Nov-2008 05:46 Email | Share | | Bookmark
Hey,Cupcakes! - FAST SALE -BUY 1 BOX FREE 1 BOX!

SOLD!

Assalamualaikum,

Last day before cuti panjang..hehe..Nak buat fast sale..BUY 1 FREE 1..

1 box of 16small moist choc cupcakes
design as below.
pick up saturday anytime cause i'll be home OR sunday morning. strictly pick up.


Going for only RM 18. (retail should be RM20)

PLEASE CALL ONLY, sms tak akan dilayan.
017 6646 284 Azura

Thank you, have a lovely day

SOLD!


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net